Els mestres de la República - La Constància

Vaya al Contenido

Menu Principal

Els mestres de la República

Actes / Galeria de fotos > Any 2019


Els mestres de la República. Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar. 24 de maig


     Tots coincidim en que va ser un acte molt reeixit, amb un format molt potent i en un espai idoni, el de l’església Vella de Sant Martí, donat el caire que es volia donar.
     Destacar la participació de les 118 persones que malgrat la pluja i ser el darrer dia de la campanya de les eleccions Municipals i Europees van assistir-hi.

     Un cop finalitzat l’acte, gent diversa es va dirigir a persones del nostre entorn demanant com poden contactar amb nosaltres i estar interessades a conèixer lanostra programació d’una manera anticipada, és a dir, destaquem que demanen conèixer anticipadament el nostre programa. Això és bo.

     Un aspecte de molta importància i valor social és la visió que ens van fer arribar els pares d’en Joan Manel (del Turó Solidari) que es qui va fer la lectura dels textos dels alumnes del mestre Benaiges. Els seus pares ens fan fer arribar això per WhatsApp:

     "Agraïm ben sincerament aquells que fent el que els hi agrada fan possible que d’altres també se sentin útils i integrats en la vida cultural de la ciutat. En Joan Manuel ha sapígud vèncer molts d’obstacles que ha trobat en el camí i és un exemple de superació i voluntat, per això, donar-li espai en l’acte que La Constància ha organitzat avui ens omple de satisfacció. VISCA LA INCLUSIÓ CULTURAL."

     No ho perdem de vista, molt i molt important la inclusió cultural. Seguim.

     Una altre cosa a destacar i tenir en compte és la disponibilitat d’en Josep Lluis Negreira, ens va animar a continuar en aquesta línia i posar-se a disposició nostra per a futures activitats.

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal